Legkedvezőbb törlesztőrészlet
Személyi kölcsön
| 4 év | 6 év |
---|
400.000 Ft | 10 111 Ft | 7 375 Ft |
600.000 Ft | 15 167 Ft | 11 063 Ft |
800.000 Ft | 20 223 Ft | 14 750 Ft |
1 millió Ft | 25 278 Ft | 18 438 Ft |
1.5 millió Ft | 37 918 Ft | 27 656 Ft |
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.
Fórum
2025. április 02., szerda
Kedves Minihitel,
augusztus végén már írtam Önnek, azonban azóta változtak a lehetőségeim, így újból Önhöz fordulok.
Úgy néz ki, Pest megye területén lenne egy konkrét családi ház, amelyet meg szeretnénk venni. Az eladó 12 m ft-ra íratná a házat, de 14-et kérne. Új építésű. A fészekrakót szeretnénk igénybe venni. Én közalkalmazott vagyok, párom dec.1-től alkalmazott+ vállalkozó. Élettársak vagyunk, nem egy lakcímre bejelentve. Kérdésem: megelőlegező szocpolt igénybe vehetünk-e, ill közalkalmazotti konstrukció esetén mennyi önerőre lenne szükségünk? (nincs terhelhető másik ingatlanunk.)
Válaszát előre is köszönöm, üdvözlettel, KFRenáta
2007. május 27., vasárnap
Köszönöm az ismételt megkeresését. Fél-szocpolt új lakás megvásárlása esetén fel tudnak venni, amennyiben a vételár 12 millió forintot nem haladja meg és Önök 35. életévüket nem töltötték be, illetőleg nem rendelkeznek lakástulajdonnal. 12 millió forintos vételár esetén 2.4 millió önerőre van szüksége. Ezen kívül természetesen még a plusz 2 millió forintra, amit az eladónak adásvételen kívül ad át. A megelőlegező szocpol felvételéhez szükséges, hogy házasok legyenek. Bármilyen egyéb felmerülő kérdése esetén várom a megkeresését,
Üdvözlettel:
Minihitel