Különféle hitelek optimalizálása
Legkedvezőbb törlesztőrészlet
Személyi kölcsön
| 4 év | 6 év |
---|
400.000 Ft | 10 111 Ft | 7 375 Ft |
600.000 Ft | 15 167 Ft | 11 063 Ft |
800.000 Ft | 20 223 Ft | 14 750 Ft |
1 millió Ft | 25 278 Ft | 18 438 Ft |
1.5 millió Ft | 37 918 Ft | 27 656 Ft |
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.
Fórum
2024. november 21., csütörtök
Különféle hitelek optimalizálása
Tisztelt Hitelszakéértő!
Ezúton szeretnék érdeklődni, hogy van e lehetőségem kiváltani az adósságaimat.
Most lesnne egy végrehajtásom is ez közüzemi tartozás, de van jelzáloghitelem is. Az ideális az lenne ha a mindenfelé fizetett adósságomat egy kalap alá tudnám hozni, mert úgy lényegesen lecsökkene a fizetnivalóm és játsszva ki tudnám fizetni, és nyugodtan aludhatnék.
Próbálkoztam már adósságrendező hitellel, de sajnos a Tulajdonlapomon be van jegyezve 1-2 közüzemi tartozás végrehajtása és így állítólag nem kaphatok sehol sem hitelt. De hát én ont azért szeretném ezt hogy kifizessek minden adósságomat és le tudjam egyszer csak nullázni magamat.
Nagyon kérem legyen kedves mielőbb válaszolni nekem, mert egyszerűen nem tudom hogy mit és hogyan csináljak.
Van egy kislányom is aki öt éves és nem szeretnék vele az utcára kerülni. Van egy ingatlanom mely olyan 12 milliót ér.
Várom mielőbbi válaszát.
Köszönettel:
Magyar Klára
2010. április 27., kedd
Köszönöm a megkeresését. Elvi megoldás lehet a leírt poblémájára, de a pontos válaszadáshoz jóval több információra lenne szükségem. Munkatársunk megkeresi Önt a megadott elérhetőségein.
Üdvözlettel,
A Minihitel csapata