On-line hiteligénylés

2010. május 13., csütörtök

Hitelkiváltás

- Kíváncsi hogy lehet havonta több tízezer forintot spórolni?

 

Túl magas a havi törlesztőrészlete? Sok hitele van és nem bírja fizetni? Kíváncsi van-e kedvezőbb hitel a meglévőnél? Váltsa meglévő hitelét kedvezőbbre, csökkentes havi törlesztőrészletét akár 50%-al. Nem kell mást tennie, csak töltse online igény űrlapunkat és 24 órán belül munkatársunk megkeresi Önt ajánlatunkkal. Megtaláljuk a legjobb működő ajánlatot a piacon.

 

Jelzáloghitel - A legjobb hitelt keresi?
Lakás vásárolna, építkezne, vagy meglévő ingatlanára szeretne hitelt felvenni? Pusztán szüksége van szabadon elköthető pénzre? 37 bank kínálatát találja meg nálunk egy helyen. Így garantáltan a legjobb törlesztőrészletet találja meg nálunk Ne dőljön be az első ajánlatnak, kérje díjmentes ajánlatunkat.

Gyorshitel - A villámgyors pénz
Nincs ideje hónapokat várni a hitelre? Gyors megoldás akár 3-5 nap alatt. Nem kell mást tennie, töltse ki űrlapunkat és munkatársunk megkeresi Önt 24 órán belül ajánlatukkal. Ha valóban gyorsan kell a pénz, regisztráljon most!

BAR, problémás, bank által elutasított ügyfelek kezelése
- Megoldás problémás ügyfeleknek
Falakba ütközik és nem kap hitelt? Elutasítják a bankok? Kilátástalannak látja a helyzetét? A hitelkivaltas.net megbírkózik a bonyolult ügyletekkel is a kiemelt partnerstátusznak köszönhetően.

 

 

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Személyi kölcsön

4 év6 év
400.000 Ft10 111 Ft7 375 Ft
600.000 Ft15 167 Ft11 063 Ft
800.000 Ft20 223 Ft14 750 Ft
1 millió Ft25 278 Ft18 438 Ft
1.5 millió Ft37 918 Ft27 656 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Személyi kölcsön „bárosoknak” és KHR listásoknak

Gyorskölcsön, gyorshitel igénylés információk

Kölcsön, jövedelemigazolás nélkül?

Személyi kölcsön kalkulátor

Ki igényelhet személyi kölcsönt?

Lakáshitelek

Szabad felhasználású hitel

Miért érdemes minket választani?

Hitelkiváltás

Szolgáltatásaink

Hasznos információk

Hitelszótár

APEH hivatalok

Adózási információk