Személyi hitelek igénylése jövedelemigazolás nélkül

2013. március 27., szerda

A személyi kölcsön alapvető feltétele, hogy a beérkező jövedelmet igazolni kell. Ez minden hiteligénylésnél így van, ebben az esetben pedig azért játszik különösen fontos szerepet az igazolás, mert a személyi kölcsön esetében a jövedelem jelenti a fedezetet.

Vagyis: Ez azt jelenti, hogy hiteligénylés során az első, amelyet megvizsgálnak, a beérkező igazolt jövedelem.

A személyi kölcsön feltételei:
A személyi hitelt 18 éven felül bárki igényelheti, 25 éves kor alatt azonban magasabb az elutasítási arány. A felső életkorhatár személyi hiteleknél 65 év. A személyi kölcsön összege az igazolt jövedelem 5-6szorosa lehet, adóstárs bevonásával ez az összeg a jövedelem 8-10szeresére növelhető. Forint (HUF), valamint Euró (EUR) alapon érhető el jelenleg. Futamideje 7-8 év, amely pénzintézetenként változó lehet. Az igénylő cselekvőképes és devizabelföldi magánszemély lehet. A hiteligénylő sem aktív, sem passzív státuszban nem szerepelhet a KHR/BAR listán, ez minden esetben elutasítással jár együtt! Devizában is igényelhető, vagyis euró (EUR) alapon, valamint svájci frank (CHF) alapon is elérhető., mivel a személyi hitel során nem kerül ingatlanjelzálog bejegyzésre, ugyanis a fedezetet a jövedelem szolgáltatja. Ingatlan hiteleknél erre jelenleg csak kivételes esetekben van lehetőség.

Szükséges dokumentumok:

  • Érvényes személyi igazolvány (lakcímkártya), adókártya.
  • Utolsó 2-3 havi közüzemi számla (telefon, víz, villany, gáz, fűtés, kábeltévé) + az befizetést igazoló csekk.
  • 30 napnál nem régebbi Munkáltatói igazolás, a hiteligénylés feltétele, hogy a munkaviszony minimum 6 hónapja fennálljon ugyanazon a helyen.
  • Bankszámlájának eredeti kivonatai az utolsó 2 hónapból.
  • Nyugdíjasok esetén éves nyugdíjértesítő, valamint az utolsó 2 havi nyugdíjszelvény.
  • Saját bankszámla.

Személyi hitel kalkulátor
A személyi kölcsön kalkulátor használatával kiszámolhatja várható törlesztő részletei nagyságát. A kalkulátornak a futamidő nagyságát, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegét kell megadni. Ez által azonnal megkapja a személyi kölcsön törlesztő részletnek nagyságát.
A kalkulátort több célra is használhatja. A törlesztő részleteket összehasonlíthatja, így az Önnek legkedvezőbb konstrukciót tudja igénybe venni. A személyi hitel igénylésénél érdemes hitel előminősítést kérni, amellyel megtudja azt is, hogy mekkora hitel összeg felvételére jogosult, illetve kaphat-e hitelt.

Találja meg a legolcsóbb törlesztő részletet! Kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Személyi kölcsön

4 év6 év
400.000 Ft10 111 Ft7 375 Ft
600.000 Ft15 167 Ft11 063 Ft
800.000 Ft20 223 Ft14 750 Ft
1 millió Ft25 278 Ft18 438 Ft
1.5 millió Ft37 918 Ft27 656 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Személyi kölcsön „bárosoknak” és KHR listásoknak

Gyorskölcsön, gyorshitel igénylés információk

Kölcsön, jövedelemigazolás nélkül?

Személyi kölcsön kalkulátor

Ki igényelhet személyi kölcsönt?

Lakáshitelek

Szabad felhasználású hitel

Miért érdemes minket választani?

Hitelkiváltás

Szolgáltatásaink

Hasznos információk

Hitelszótár

APEH hivatalok

Adózási információk